Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
28v

Juves förslag: Higuain plus 500 miljoner för Icardi

Foto: Bildbyrån.

Juventus uppges vilja släppa Gonzalo Higuain.
Enligt Corrierre della Sera har man nu erbjudit argentinaren - plus 50 miljoner euro för Mauro Icardi.

Gonzalo Higuain ryktas vara på väg att lämna Juventus. I den italienska pressen under tisdagen presenteras olika uppgifter kring vad som skulle kunna bli utfallet för Juventus anfallare. La Gazzetta dello Sport skriver att Chelsea och den förmodat nye tränaren Maurizio Sarri är intresserat av att värva anfallsstjärnan, de båda skulle då återförenas efter tiden i Napoli.

En annan tidning, Corriere della Sera skriver om en annan möjlig deal för Juventus. Enligt tidningen har man erbjudit Inter Higuain plus ytterligare runt 50 miljoner euro (drygt 500 miljoner kronor) för skyttekungen Mauro Icardi. Det skulle innebära ett sammanlagt värde på cirka 110 miljoner euro, vilket motsvarar den utköpsklausul som Icardi har för utländska klubbar mellan 1 och 20 juli. Enligt Corriere della Sera har Juventus nu bett sina jurister kolla om klausulen trots allt skulle kunna aktiveras av en italiensk klubb.

Tv-kanalen Mediaset skrev tidigare under våren om att Juventus nu är redo att släppa Higuain, för att ha råd med "flertalet spelare i toppklass".

Publicerad 2018-05-29 kl 08:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons