Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Kaoset fortsätter i Palermo - svenskduon får ny tränare IGEN

Foto: Scanpix

Palermos president Maurizio Zamparini är på väg att anställa sin 30:e tränare sedan han kom till klubben 2002. Davide Ballardini har nämligen avgått.

30 gånger har Palermos president Maurico Zamparini anställt en tränare i Serie A-klubben, på 14 år. Det kan Zampirini i alla fall "skryta" med när han i dagarna gör klart med en ersättare till David Ballardini som under lördagen sa upp sig från Palermo-jobbet.

- Ballardini skickade mig ett meddelade under morgonen, där det stod att han inte längre ville vara Palermos tränare. Om jag ska vara ärlig så svarade jag inte ens på meddelandet, utan skickade det bara vidare till Faggiano (Daniele, sportchefen), säger Zamparini till Radio Action enligt football-italia.net.

Presidenten säger nu att han kommer att bestämma sig angående en ersättare om två dagar.

- Jag måste erkänna att Roberto De Zerbi (Foggias tränare) verkligen intresserar mig. Han är en ung tränare som har en attraktiv och offensiv spelstil. Sen finns å andra sidan rutinerade Edy Reja.

Bara två omgångar har spelats av Serie A den här säsongen. Nu får alltså svenska Oscar Hiljemark och Robin Quaison återigen en ny tränare på Sicilien.

Publicerad 2016-09-02 kl 21:26

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER