POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN
38v

Kaoset i Serie B - ligaförbundet dementerar att ligan ställs in

Foto: Bildbyrån

Serie B ställs in, menar Italiens olympiska kommitté.
Nu förnekar ligaförbundet att så blir fallet.

Italienska Serie B har sedan i somras varit präglat av ett stort kaos. Både Cesena och Bari gick i konkurs i juli och degraderades till Serie D.

När serien drog igång gjorde den det med blott 19 lag, istället för vanliga 22 lag. Detta har överklagats av flera klubbar som anser sig ha rätt till en plats i den italienska andradivisionen.

Och under tisdagen så gick den italienska olympiska kommittén, Coni, ut och sa att Serie B ställdes in tills vidare. Kommitténs president Franco Frattini meddelade att på fredag ska antalet klubbar i Serie B ses över och det ska bestämmas om det blir 19 eller 22 lag i serien. Om det bestäms att det blir 22 lag så kommer det att meddelas på måndag vilka lag som får de tre platserna.

Men frågan är om Serie B faktiskt ställs in. Ligaförbundet gick senare under tisdagen ut med ett uttalande och förnekade att det skulle bli så.

- Det är så mycket förvirring att några till och med pratar om att Serie B ska ställas in. Uttalandena från presidenten Franco Frattini är förhastade. Istället kommer ligan att fortsätta som vanligt, för det är vad miljontals fans vill och det finns inget beslut som tvingar ligan till att ställas in, skriver man enligt football-italia.net.

Publicerad 2018-09-18 kl 22:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå