Serie A Femminile

Kosovare Asllani har fått en drömstart i Milan-tröjan.
När Milan besegrade Tokyo Verdy Beleza blev svenskan tvåmålsskytt.

Kosovare Asllani gjorde flytten från Real Madrid till Milan innan sommarens Europamästerskap drog igång. Nu har hon debuterat för sin nya klubb och hon gjorde det genom att bli tvåmålsskytt när Milan besegrade Tokyo Verdy Beleza i en träningsmatch.

Asllani byttes in i matchminut 58 och endast sex minuter senare blev hon målskytt när hon väggspelade med en lagkamrat och sedan kyligt chippade bollen över målvakten fram till 2-0 för Milan, som hade tagit ledningen i den första halvleken.

Hennes andra mål kom till efter ett inlägg där svenskan störtade mot den bortre stolpen och i ett nästintill öppet mål kunde hon sätta dit sitt andra mål för kvällen.

Matchen slutade 3-1 till Milan. Milan premiärspelar i säsongens Serie A mot Fiorentina den 27/28 augusti.

Publicerad 2022-08-15 kl 08:17