Kräftgången fortsätter - ny förlust för Juventus

Serie A

Juventus, mästare tre år i rad, fortsätter sin ökenvandring i Serie A-fotbollen. Avståndet till täten växte ytterligare när Juventus förlorade, 0-1, borta mot Sassuolo

Nicola Sansone gjorde målet för Sassuolo i 20:e minuten. Efter att Giorgio Chiellini senare blivit utvisad fick "den gamla damen" förgäves jaga kvittering med en man mindre i hela andra halvlek. Juventus har bara tagit tolv poäng på tio matcher.

I toppen fick Inter bara behålla serieledningen i ett dygn efter sin seger på tisdagen. Roma är ny tabelletta på 23 poäng efter 3-1 mot Udinese - Miralem Pjanic, Maicon och Gervinho gjorde hemmamålen på Olympiastadion.

Två poäng efter Roma skuggar Napoli, som efter mål av Gonzalo Higuain och Dries Mertens vann med 2-0 hemma mot Palermo. I Palermo spelade Oscar Hiljemark hela matchen medan Robin Quaison byttes in i 67:e minuten.

Kvällens övriga resultat: Milan-Chievo 1-0, Atalanta-Lazio 2-1, Frosinone-Carpi 2-1, Verona-Fiorentina 0-2 och Torino-Genoa 3-3.