TV: Ronaldo räddade Juventus från missräkning - Kulusevski utbytt mållös

Juventus låg under med 2-1 och hade en spelare färre på planen.
Då kvitterade Cristiano Ronaldo mot Roma och ordnade en poäng.
- Jag tycker att vi förtjänade en poäng, säger Ronaldo till Sky.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Dejan Kulusevski gjorde förra helgen mål i sin Juventus-debut mot Sampdoria i Serie A och fick även under söndagskvällen chansen från start i stormötet med Roma i den italienska huvudstaden. Då inledde dock Roma bäst och var tidigt nära att ta ledningen.

Henrikh Mkhitaryan dribblade sig fram mot mål och kom fri, men lyckades ändå inte sätta bollen i nät. Därefter fortsatte även Roma att trycka på, och fick till slut utdelning, då Adrien Rabiot i mitten av första halvlek stoppade ett avslut med ena armen i eget straffområde. Därmed fick Roma straff, något som Jordan Veretout utnyttjade till 1-0.

Därefter kom Juventus ikapp. Cristiano Ronaldo sköt på en motståndares arm, vilket ledde till en ny straff, som han utnyttjade till 1-1. Roma var dock inte sämre sedan och kontrade bara någon minut senare in 2-1 genom Jordan Veretout till ledning i halvtid.

Roma var även bättre under inledningen av andra halvlek. Edin Dzeko hotade först med ett avslut i stolpen och sedan fick laget ett gyllene läge att spela av matchen, då Rabiot blev utvisad efter 62 minuters spel efter ett andra gult kort. Men Ronaldo ville annorlunda och nickade i stället, sju minuter senare, in 2-2.

Kulusevski skapade i sin tur inte särskilt mycket i andra halvlek och fick i den 85:e minuten lämna planen när matchen i slutändan slutade 2-2. Juventus har därmed fyra poäng efter två spelade matcher i år i Serie A, medan Roma nu har en poäng.

- Jag tycker att vi förtjänade en poäng. Det blev först en svår situation, men sedan kom vi tillbaka och även efter det röda kortet, så det här kan vara en viktig poäng i slutet av säsongen, säger Ronaldo till italienska Sky och fortsätter:

- Vi är bara i början av säsongen, samtidigt som vi har en ny tränare med nya idéer. Jag tycker att laget gör det bra och vi är entusiastiska inför framtiden.

Roma: Mirante - Mancini, Ibanez, Kumbulla, Santon - Veretout, Pellegrini, Spinazzola - Pedro, Dzeko, Mkhitaryan

Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini, Cuadrado - Ramsey, Rabiot, McKennie - Kulusevski, Morata, Ronaldo