Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Lazio-stjärnan räddade Romahjältens barnbarn

Lazios Luciano Zauri klev in som ovan hjälte i helgen. Han räddade en sjuårig flicka som fallit ned i en brunn. Flickan visade sig vara barnbarn till en gammal Roma-hjälte.

Lazios försvarare Luciano Zauri blir sällan hjälte på plan. Men igår blev han det på en restaurang i Rom då han räddade en sjuårig flicka som ramlat ned i en brunn. Flickan visade sig vara barnbarn till förre storspelaren Zbigniew Bonieks som har ett förflutet hos Lazios ärkerival - Roma.

Flickan ska ha varit på restaurangens toalett och tittat sig i spegeln då en bjälke gett vika varvid hon fallit fyra meter ned i en gammal brunn, skriver La Repubblica. Zauri som var gäst på restaurangen blev sedan hjälte då han tog sig ned i brunnen och sedan firades upp med rep efter att han plockat upp flickan. Hon fördes sedan till sjukhus men utan några allvarliga skdaor.

Flickan visade sig vara dotter till förre italienske tennispelaren Vincenzo Santopadre och Karolina Boniek, dotter till polske fotbollslegendaren Zbigniew Boniek som har förflutet i Juventus och Roma.

Publicerad 2013-01-21 kl 15:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons