Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Lazios kaos - vem är manager?

Foto: Felice Calabro, AP/Scanpix

Vladimir Petkovic

Vladimir Petkovic lämnar Lazio för Schweiz, men managern och klubben är oense om när.

– Han är fortfarande stolt manager för Lazio, säger Petkovics jurist, Paco D’Onofrio, enligt Corriere dello Sport.

En annorlunda situation har uppstått i Lazio. Efter att managern Vladimir Petkovic berättat för klubben att han kommer att lämna efter säsongen har klubben valt att låta Edy Reja ta över lagets träningar, men Petkovic hävdar att han fortfarande är klubbens manager.

– Petkovic är fortfarande stolt manager för Lazio och kommer att be om att få ha en diskussion öga mot öga med President Lotito, för att reda ut det här absurda missförståndet, säger Petkovics jurist, Paco D’Onofrio, enligt Corriere dello Sport.

Lazio har tagit upp övergången i rätten, då de menar att Petkovic ljugit angående förhandlignarna med Schweiz och därför bör dömas för kontraktsbrott. En anklagelse som Pektovic ställer sig frågande till.

– Genom hela affären har Petkovic respekterat varje lag och regel, eftersom han aldrig velat orsaka problem för klubben, säger D'Onofrio.

Lazio har presenterat Edy Reja på sin hemsida, men inte förtydligat vilken roll han har. Klubben har inte heller definierat Petkovics nuvarande roll. Laget ligger för närvarande på tionde plats i Serie A, 26 poäng bakom serieledarna Juventus.

Publicerad 2014-01-02 kl 08:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons