Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Lugnande besked från Rohdén - tror på spel mot Roma: "Otroligt häftig match"

Foto: Bildbyrån

En inflammerad tå stoppade Marcus Rohdén från spel mot Sampdoria.
Den svenske mittfältaren tror att han ska kunna vara tillbaka för Crotone borta mot Roma i morgon.
- Jag ska göra allt jag kan för att vara redo för matchen. Det är en otroligt häftig och rolig match, säger Rohdén till Fotbollskanalen.

Det var under uppvärmningen inför Crotones bortamöte med Sampdoria i lördags som Marcus Rohdén tvingades kasta in handduken. Crotone föll sedan tungt med 5-0.

- Jag hade en inflammation i tån. Och har väl egentligen fortfarande men jag kunde vara med på träningen i går så det känns ändå bra gör det, säger Marcus Rohdén till Fotbollskanalen.

Var det under uppvärmningen det uppkom eller är det något du haft sedan tidigare?
- Det var något jag fick på träningen dagen före. Sedan började jag känna det och när jag vaknade upp på morgonen före match så var det väldigt mycket smärta. Väldigt mycket smärta. Jag tänkte väl att jag skulle kunna ta lite tabletter och köra på, men när jag testade på uppvärmningen så insåg jag att det inte skulle gå.

Under onsdagen väntar ett nytt bortamöte för Crotone, mot Roma på Stadio Olimpico. Då tror Rohdén på att vara tillbaka.

- Ja men det tycker jag. Jag kunde vara med och träna i går, med lite smärta. Men jag tycker att det känns bättre i dag och förhoppningsvis känns det ännu bättre i morgon. Så jag ser på det som att jag kommer att kunna vara med på matchen i morgon, säger den svenske mittfältaren.

Känns det extra motiverande att komma tillbaka när det är Roma borta som väntar?
- Det är klart att det är en otroligt häftig och rolig match, visst är det så. Samtidigt så vill man alltid spela matcher och jag ska göra allt jag kan för att vara redo för matchen och om jag skulle få spela så kommer jag att vara redo för det. Det är klart att det är en väldigt rolig match att spela.

Förra säsongen slutade Crotone på 17:e plats i Serie A och undvek nedflyttning efter en smått mirakulös avslutning med 20 av 27 möjliga poäng. Den här säsongen har inletts med en seger och totalt sex poäng på nio matcher.

- Jag tycker väl att vi har gjort en helt okej start ändå. Jag tycker att vårt spel, framförallt på hemmaplan, ser bra ut och jag tror att många lag kommer att få det tufft när de kommer och möter oss. Sedan har matchen mot Sampdoria nu, den är inte tillräckligt bra. Vi förlorar med 5-0 och gör en riktigt dålig prestation. Sådana matcher måste vi såklart upp i nivå. Men jag tycker att det känns som att vi har det i oss och jag tycker att vi har gjort bra prestationer här i inledningen så jag ser positivt på det, säger Marcus Rohdén till Fotbollskanalen.

Publicerad 2017-10-24 kl 11:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons