Lustig och Celtic kan ge Allegri olustigt slut

Italien

Tappade poäng, twittrande anfallsstjärnor och nu även sena ankomster till träning. Milan har det jobbigt just nu. Nu skriver italiensk media att matchen mot Celtic kan bli avgörande för tränare Massimiliano Allegri.

Det har varit en tung helg för Milan. Man lyckades bara få oavgjort mot Genoa (1-1) trots att man spelade med en man mer i över en halvlek och efter matchen konfronterade hundratals supportar spelarna för att visa sitt missnöje.

Kanske håller också tränare Massimiliano Allegri på att tappa förtroendet från sina spelare. Enligt Gazzetta dello Sport ska fem spelare ha kommit försent till gårdagens träning, Mario Balotelli kom tio minuter försent medan Robinho var värst då han nästan var 40 minuter sen.

Corriere dello Sport skriver att matchen mot Celtic - med Mikael Lustig i laget - kan komma att bli avgörande för Allegri. Blir det förlust menar tidningen att det kan bli hans sista match som tränare för Milan.

Den före detta U21-landslagstränaren, Devis Mangia, sägs vara aktuell att ta över efter Allegri.
Publicerad 2013-11-25 kl 12:50