Målkalas i Milano - i en otrolig match

Italien

Det var en hysterisk match - en fantastisk match. Inter vann med 5-3 mot Roma - i en match som hade allt utom bra försvar.

Wesley Sneijder är tillbaka med besked. Under veckan kom han in mot Bari och gjorde det sista målet på stopptid. Tre minuter in i matchen mot Roma slog han till - med ett riktigt drömmål.

Roma skulle visa att de inte ville vara sämre. Cassetti fick bollen till höger och spelade en fantastisk boll, rakt igenom straffområdet - och Simplicio fick den enkla uppgiften att avsluta skolboksanfallet.

Det var en böljande fotbollsmatch med rasande tempo och massor av chanser, som vi fick se under den första halvleken. Roma hade precis varit nära flera gånger om, med försök från Vucinic, Menez och Riise, innan Inter kontrade genom Samuel Eto'o - som vände in i planen och tryckte in bollen i bortre.

I andra halvlek såg matchen ut att punkteras. Wesley Sneijder slog en väl avvägd passning i djupet till Pazzini, som drogs ned i straffområdet av Burdisso. Rött kort och straff - och där var Samuel Eto'o iskall. Motta ökade sedan på till 4-1 och då trodde ingen att ett Roma med tio man kunde komma igen. Men det gjorde man.

Vucinin prickade in 4-2 bara kort därefter. När då Loria petade in 4-3 i en trasslig situation fick matchen plötsligt liv igen. Men Roma skulle inte komma närmare. På övertid kunde Cambiasso fastställa slutresultat till 5-3.

Publicerad 2011-02-06 kl 23:35