POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Maradona hyllar Zlatan: De andra kan bara hålla käften

Diego Maradona hyllade Zlatan under en presskonferens i Cannes på tisdagen.
- Zlatan behärskar bollen och de andra kan bara hålla käften.

Tisdagens filmfestival i Cannes bjöd på två riktiga tungviktare: Clint Eastwood och Diego Maradona, som passade på att hylla Zlatan.

Den Cannes-aktuella dokumentären om argentinaren Maradona, en av världshistoriens absolut största fotbollsspelare, är gjord av Emir Kusturica och har den lätt bombastiska titeln "Maradona by Kusturica".

Filmen, som kommer att släppas direkt på dvd i Sverige, visar glimtar ur Maradonas karriär och låter fotbollslegendaren både showa, uttrycka sina starka politiska vänsteråsikter och berätta om sitt omfattande kokainmissbruk.

- Jag tycker inte att det är svårt att tala om droger. Det fantastiska är att jag fortfarande är här och kan tala om droger, sa Maradona på filmens presskonferens.

- Nu har jag slutat med alla dåliga vanor. Jag lever inte livet i hundra kilometer i timmen längre, jag njuter av tillvaron och att vara med mina döttrar. Maradona uttryckte också sin beundran för Zlatan och hans två mål som i helgen gav Inter den italienska ligatiteln.

- Jag gillar att han gjorde sina mål utan att ha tränat på flera veckor. Pressen anklagade honom för att åka till Sverige i stället för att träna, men de fick äta upp sina ord. Det är bollen som avgör matchen, Zlatan behärskar bollen och de andra kan bara hålla käften.

Publicerad 2008-05-20 kl 22:24
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå