Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Maradona kommer till supermatchen

Foto: Scanpix.

Diego Maradona kommer till matchen mellan Roma och Napoli.

Igår rapporterade vi om att Diego Maradona var inbjuden till kvällens match mellan Roma och Napoli. Nu står det klart att han kommer att han kommer till supermatchen.

Tidigare i veckan så bjöd Roma in Diego Maradona till kvällens seriefinal mellan Roma och Napoli och Maradonas advokat lät då meddela att hans klient var hedrad, men inte visste om han kunde närvara.

-Diego är mycket glad att Roma bjudit in honom trots att han är en "motståndare" till de rödgula. Tiden är knapp och vi vet ännu inte om vi kan acceptera eller inte, sa Maradonas advokat Angelo Pisani till Radio Crc igår.

Men nu skriver Corriere dello Sport att den före detta Napoli-stjärnan kommer att närvara på matchen. Diego Maradona befinner sig för närvarande i Milano då han närvarat på ett event som Gazzetta dello Sport ordnat och där han var deras gäst under gårdagen.

-Maradona har tackat ja till inbjudan, även för att uppfylla sin dotter Dalmas önskan, som har anslutit till Milano, då hon vill se hennes pappas före detta lag live. Efter Milano kommer vi även att måla Olimpico ljusblått, säger Pisano.

Matchen mellan Roma och Napoli kan du se på TV4 Sportxtra och Fotbollskanalen.se ikväll kl 20.45.

Publicerad 2013-10-18 kl 12:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons