Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Materazzis attack på Zlatan: "Det är aldrig hans fel"

En gång vänner. Men inte nu längre. Marco Materazzi ger Zlatan Ibrahimovic några rejäla passningar till i France Football.

- Ett lag är inte bara en spelare. Det är kanske det som är skälet till att han aldrig lyckats bli en Messi eller en Ronaldo, säger Materazzi.

Marco Materazzi och Zlatan Ibrahimovic trivdes när de spelade tillsammans i Inter. Men efter att de gick skilda vägar har relationen varit något mer kylig. Nu har France Football passat på att intervjua den alltid lika frispråkige Materazzi - och italienaren tar tillfället i akt att både hylla och såga Ibrahimovic.

– När han kom till Inter var vår relation bra, men sedan förändrades den. Alla spelare är inte lika starka som honom. Men när en lagkamrat har det svårt måste man hjälpa honom, inte slakta honom. Det är hans stora brist. Ett lag är inte bara en spelare. Det är kanske det som är skälet till att han aldrig lyckats bli en Messi eller en Ronaldo, säger Materazzi enligt Aftonbladet som tagit del av intervjun.

– Det är aldrig hans fel. Där ser jag en svaghet i hans karaktär.

39-årige Materazzi som avslutade sin karriär efter säsongen 2010/2011 berättar även att Ibrahimovic ofta skäller på sina lagkamrater. Något som är en het potatis i Frankrike efter att anfallsstjärnan visat tydligt missnöje med några lagkamrater under sin första säsong i PSG.

– Det hände hela tiden. Han vill alltid vinna och för honom är allt så enkelt att han inte accepterar att andra gör misstag. Men det kan inte vara så, säger Materazzi.

Men som sagt - Materazzi hyllar även sin gamle vän.

– Det är ingen tvekan om att han är ett fenomen och en av de fem bästa spelarna i världen. Det är en av de bästa spelarna jag någonsin spelat med, säger Materazzi.

Publicerad 2013-01-22 kl 12:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons