Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Materazzis nya utspel: "Om jag ljuger är Benitez smal"

Foto: Scanpix

Benitez och Materazzi i Inter.

Rafa Benitez kallade Marco Materazzi "lögnare" tio gånger under en intervju. Nu slår italienaren tillbaka.

- Jaså, jag ljuger? I så fall är han smal, säger mittbacken.

Bråket började för ett par veckor sedan när Marco Materazzi gav sin version av hur Inter sköttes när Rafa Benitez tog över som manager. Enligt försvararen ska tränaren ha varit osäker på sitt ledarskap och därför inte ha vågat ge några verbala direktiv inför hela truppen i omklädningsrummet. I stället uppger Materazzi att han skrev ihop en lista med regler som alla tvingades att följa till punkt och pricka.

- Det var som att ha en lärare i skolan, snarare än att jobba med en professionell fotbollstränare, sade "Matrix" till France Football.

Han hävdade också att Benitez var så ängslig inför att efterträda José Mourinho att han rentav beordrade att alla foton föreställande portugisen skulle plockas ned från Inters träningsanläggning.

- Med den gesten bekände han färg och visade hur han är som person. Osäker och svag, sade Materazzi.

- Om jag var president i en klubb hade jag aldrig litat på honom.

När Benitez fick höra om utspelet reagerade han med ilska i en uppmärksammad intervju för några dagar sedan. Inte färre än tio gånger i samband med en presskonferens för Chelsea kallade han Materazzi lögnare.

- Han ljuger och det vet alla i Italien. Marco Materazzi ljuger. Han ljuger bara. Han ljuger. Allt han har sagt är en lögn. När han pratade om mig var det lögner, när han pratade om Mourinho var det lögner. När det gäller fotografierna ljög han, alltså är han en lögnare. Och det som hände i omklädningsrummet känner jag inte till, så det var också en lögn, sade en uppenbart irriterad Benitez.

Nu gräver Materazzi ytterligare några spadtag neråt i den redan sandlådeliknande debatten.

- Jaså, jag ljuger? I så fall är han smal. Det är lika sant som att jag skulle vara en lögnare. Det smärtar mig att önska Chelsea lycka till med honom som ansvarig, men jag gör det ändå. Jag tycker synd om deras fans.

Publicerad 2013-01-28 kl 16:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons