Mazzarri rasade efter förlusten

Italien

Inter tappade en tvåmålsledning mot Livorno, vilket fick Inter-tränaren Walter Mazzarri att rasa mot sitt eget lag efteråt.

Inter var i en relativt trygg 0-2-ledning mot Livorno, men släppte in ett reduceringsmål nio minuter in på andra halvlek och tappade sedan matchen i slutet efter en ordentlig miss av Fredy Guarin.

Colombianen hoppade i i andra halvlek istället för Hernanes och blev stor syndabock sexton minuter senare när han slog en misslyckad bakåtpassning som Emeghara snappade upp och sedermera kvitterade på.

Efter matchen var Inter-tränaren Walter Mazzarri rasande på det sätt Inter tappade matchen på.

-Det är skamligt att tappa poäng på det här viset. Vi gjorde alla målen själva.Vi hade full kontroll på matchen, det är oförklarligt vad som hände med Guarin.

-Jag var arg när det stod 2-0 eftersom vi borde ha avgjort matchen. Det var som att spela Playstation med tanke på hur vi inte kunde göra mål, sa Mazzarri efter matchen enligt Football Italia.

Mazzarri var uppretad över vissa spelares insatser.

-Jag försöker hjälpa spelarna att undvika dessa typer av misstag. Jag ägnar tid att prata med dem, men tydligen är inte tjugofyra timmar tillräckligt.

-Vissa förstår, vissa har inte lyssnat tillräckligt. Det är det som är skillnaden mellan att vara mästare och de som fortfarande ska bli mästare, attackerade Mazzarri.

Fredy Guarin, som precis förlängt kontraktet med Inter, var garanterat en av de spelarna som Mazzarri refererade till.

Publicerad 2014-04-01 kl 10:58