Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Milan-försvararen: ”Vi vill klättra i tabellen så snabbt som möjligt”

Foto: AP

Mattia De Sciglio

AC Milan har haft en tuff period med svaga resultat i ligan.
Mattia De Sciglio menar att laget är angeläget om att visa vad de går för.
-Vi vill ändra på saker och ting, säger ytterbacken till lagets hemsida enligt Goal.

Efter helgens förlust mot Juventus med 1-3 har ”Rossoneri” bara tagit en seger sedan nyår, vilket var mot krislaget Parma på San Siro. Laget parkerar på en elfteplats i tabellen och riskerar återigen att missa Europaspel för andra året i rad. Ytterbacken De Sciglio menar att Milan inte har levt upp till förväntningarna än så länge, men att han känner sig lugn och säker på att laget kommer klättra i tabellen.

-Vi är missnöjda med hur säsongen har sett ut hittills. Det är uppenbart att alla förväntade sig något bättre, men vi känner oss lugna. Vi vill ändra på saker och ting och tror på det ifall vi jobbar hårt. Vi vill klättra i tabellen så snabbt som möjligt.

Den 22-årige ytterbacken menar även att klubbens nya värvningar kommer ha en viktig roll under våren. Han har fått ett positivt intryck av spelarna som har anlänt.

-De nya värvningarna har anpassat sig direkt. Det är rutinerade spelare som har spelat på den högsta nivån i Serie A under en lång period, så det kommer hjälpa oss mycket, säger Mattia de Sciglio till Milans hemsida enligt Goal.

På söndag möter laget Empoli. Matchen kan du se på TV12 och Fotbollskanalen.

Publicerad 2015-02-11 kl 16:32

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER