POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Milan-kaptenen: ”Vi är bättre rustade”

Massimo Ambrosini och Milan övertygar den här säsongen. 33-åringen anser att laget är bättre rustade än på länge och välkomnar Cassano till klubben.

Milan ledet Serie A med tre poäng och ställs på torsdagen mot Cagliari. I en intervju med La Cazzetta dello Sport säger Milans lagkapten Massimo Ambrosini att laget är bättre förberedda än på länge.

- Vi hade en bra säsong förra året, men nu är vi bättre rustade. I själva verket är vi i toppen av tabellen. Om vi alla är friska behöver vi inte några förstärkningar på mittfältet.

I samma intervju får 33-åringen förfrågan om Leonardos kontroversiella övergång till rivalerna Inter och om nyförvärvet av Antonio Cassano.

- Jag skulle inte kunna se mig i Inters tröja, men för mig är det en annan sak. Leonardos beslut måste bli respekterat. Sen har jag varit i klubben lite längre än vad Leonardo var och jag är kapten. Det är inte jämförbara situationer, säger 33-åringen och fortsätter diskutera Cassanos övergång:

- Det är egentligen inte så mycket att kommentera. Han kom in i ett lag, en grupp, vilket har välkomnats med hans kvalitéer både på och bredvid planen. Det är upp till honom att ta tillfället i akt.

Publicerad 2011-01-05 kl 09:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå