Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Milan-kaptenen: ”Vi är bättre rustade”

Massimo Ambrosini och Milan övertygar den här säsongen. 33-åringen anser att laget är bättre rustade än på länge och välkomnar Cassano till klubben.

Milan ledet Serie A med tre poäng och ställs på torsdagen mot Cagliari. I en intervju med La Cazzetta dello Sport säger Milans lagkapten Massimo Ambrosini att laget är bättre förberedda än på länge.

- Vi hade en bra säsong förra året, men nu är vi bättre rustade. I själva verket är vi i toppen av tabellen. Om vi alla är friska behöver vi inte några förstärkningar på mittfältet.

I samma intervju får 33-åringen förfrågan om Leonardos kontroversiella övergång till rivalerna Inter och om nyförvärvet av Antonio Cassano.

- Jag skulle inte kunna se mig i Inters tröja, men för mig är det en annan sak. Leonardos beslut måste bli respekterat. Sen har jag varit i klubben lite längre än vad Leonardo var och jag är kapten. Det är inte jämförbara situationer, säger 33-åringen och fortsätter diskutera Cassanos övergång:

- Det är egentligen inte så mycket att kommentera. Han kom in i ett lag, en grupp, vilket har välkomnats med hans kvalitéer både på och bredvid planen. Det är upp till honom att ta tillfället i akt.

Publicerad 2011-01-05 kl 09:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons