Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Milan om Ronaldinho: “Vi kan inte konkurrera med Man City "

Manchester City erbjuder Ronaldinho enorma 2,1 miljoner i veckan för att locka honom till klubben. Detta har fått Milan att ge upp jakten på brassen.
- Vi kan inte mäta oss med Manchester Citys summor, säger Milans Adriano Galliani.

Ronaldinho har sammankopplats med flera klubbar. Allt från Milan till LA Galaxy har nämnts som ny klubbadress för Barcelonaspelaren, men allra angelägnast verkar Manchester City vara.

Efter att Barca-tränaren Josep Guardiola själv sagt att han inte ser någon framtid för Ronaldinho i laget ökar nu City sina ansträngningar för att få se den brasilianske liraren i den ljusblåa tröjan.

Enligt engelska tabloiden The Sun erbjuder Manchester City Ronaldinho en enorm lön. Hela £180 000 i veckan, cirka 2,15 miljoner kronor, väntar på Ronaldinho om han skulle välja att skriva på. En lön som överträffar Premier Leagues högsta löner med mer än en halv miljon i veckan.

Utöver lönekostnaden skulle City också få betala Barcelona en transfersumma. Detta har fått Milans vicepresident, Adriano Galliani, att ge upp jakten på Ronaldinho.
- Vi är inte konkurrenskraftiga när det kommer till sådana summor. Vi kan bara matcha Manchester Citys bud om Barcelona ger bort honom gratis, sade Galliani till La Gazzetta dello Sport.

- Jag måste inse att italiensk fotboll nu är fyra i Europa efter England, Spanien och Tyskland, fortsatte Galliani.

Publicerad 2008-06-19 kl 12:13
Annons
Annons
Annons