Milan rasade samman - Napoli vände till seger: "Fansen hjälpte oss"

Serie A

Underläge med 2-0 mot Milan.
Då vaknade Napoli och vände på steken.
- Fansen hjälpte oss verkligen, säger matchvinnaren Dries Mertens till DAZN, enligt Football-Italia.

Det såg länge ut som att Milan skulle ta en tung skalp mot Napoli på San Paolo i Neapel under lördagskvällen. Giacomo Bonaventura vinklade först, mycket vackert in ledningsmålet efter en kvart. I den andra halvleken utökade sedan Davide Calabria med ett välplacerat avslut fram till 2-0.

Hemmalaget gav sig dock inte och genom Piotr Zielinskis två snabba mål hade man både reducerat och kvitterat gästernas ledning. Och efter att ha tappat sin tvåmålsledning fortsatte raset för Milan. Med tio minuter kvar höll sig Dries Mertens framme och placerade in segermålet i det bortre krysset, från nära håll.

- I slutändan var det en välförtjänt seger, säger Mertens till DAZN, enligt Football-Italia.

- Det var underbart att se så mycket folk på arenan, i vanliga fall är människor på stranden i augusti. Supportrarna hjälpte oss verkligen att komma tillbaka.

Fjolårets två dominanter, Juventus och Napoli, står nu båda på två raka segrar vardera.