Milan slog Juve - Mellberg i startelvan

Italien

I den första av tre 45-minutersmatcher mellan de Italienska topplagen i Timcupen slog Milan Juventus.

Matchen mellan Juventus och Milan slutade 2-2 och det krävdes straffar för att avgöra matchen.

Men innan straffarna bjöd lagen på en underhållande match. Clarence Seedorf öppnade målskyttet för Milan efter sex minuter med en riktig rökare som gick via Buffon, i ribban och in.

Juventus svarade bara en minut senare när Trezeguet från nära håll kunde stöta in ett inlägg. Marchionni gav Juventus ledningen fem minuter senare.

Bara fyra minuter från slutet kunde Milan kvittera. Återigen var det Seedorf som med ett kanonskott överlistade Buffon.

Matchen gick till straffar och där kunde Milan avgöra. Mellberg startade matchen för Juventus som mittback. Ekdal finns med i 25-mannatruppen som tagits ut till TIM-cupen.

Publicerad 2008-07-29 kl 23:01