Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Milan: Vi värvar Ronaldinho eller Adebayor

Anfallsförsärkning till Milan har varit en av de stora snackisarna under Silly Season. Nu bekräftar vicepresidenten Adriano Galliani att det blir antingen Ronaldinho eller Emmanuel Adebayor, men inte båda.
- Låt oss vara tydliga om detta: Adebayor är alternativ till Ronaldinho och vice versa, säger Galliani till klubbens hemsida.

Enligt Galliani är Arsenal redo att göra affärer om Adebayor som också intresserar Barcelona, där man går igenom sin trupp under nye tränaren Pep Guardiola.

Barca ska vara berett att lämna Ronaldino men än så länge har inte Milan kunnat matcha varken klubbens eller spelarens krav. Om de vänder uppmärksamheten mot Adebayor kan det vara bra nyheter för Manchester City som, den enda klubb som har lagt ett bud på brassen.

- Vi anser Kaka och Alexandre Pato som ordinarie. Att ha två spelare som Adebayor och Ronaldinho skulle skapa massor med problem i omklädningsrummet, förklarar Galliani Milans resonemang kring Ronaldinho och Adebayor.

Han tillägger om Arsenal-stjärnan.

- Om Adebayor bestämmer sig för att lämna Arsenal, är vi verkligen intresserade.

- Den engelska klubben har sagt till oss att de är tillgängliga för att bli kontaktade om att förhandla för spelaren. Det är ett steg framåt, men vägen är fortfarande lång.

Publicerad 2008-07-10 kl 08:32
Annons
Annons
Annons