Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Milanbossen om bråket: "Bättre det än en tebjudning"

Zlatan Ibrahimovic brakade ihop med Milans bjässe Oguchi Onyewu på fredagens träning.
- Bättre det än en tebjudning, säger klubbens vd Adriano Galliani.

Det var i samband med en närkamp mellan två av lagets fysiskt sett största spelare – Ibra och ”besten” Onyewu – som något slog slint. Svensken ska ha tacklat mittbacken bryskt, varpå denne svarade med ett grepp om Ibrahimovic nacke. Och sedan var bråket i full gång.

Enligt de italienska medierna Gazzetta dello Sport och La Repubblica krävdes tio medspelare för att sära på slagskämparna, men efteråt försöker alla att tona ned händelsen. Zlatans agent Mino Raiola säger i en kommentar till fotbollskanalen att man ska ”rensa luften” när man har chansen och att den här sortens intermezzon är vanliga i fotbollslag.

Adriano Galliani är inne på samma spår:

- Det här var ingenting dramatiskt Efter mina 25 år i Milan vet jag att den här sortens saker kan leda till något positivt. Det innebär bara att den rätta nerven finns närvarande i truppen. Mycket bättre än om man jobbade hela tiden i ”kamomillte-stil”, säger Galliani till Sky Sport 24.

Han förklarar att liknande incidenter inträffar med jämna mellanrum, men att de sällan når medierna. Nu var det annorlunda eftersom Milans träningspass ägde rum på den öppna delen av anläggningen Milanello.

- Det blev ganska vilt, men nu är alltsammans glömt, säger Galliani.

Publicerad 2010-11-05 kl 20:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons