Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Milandirektören hyllar Zlatan: "En utomordentligt karaktär"

Zlatan Ibrahimovic har visat vägen för sitt nya lag under hösten. Något som inte förvånar Milans klubbdirektör Umberto Gandini.
- Vi visste att han skulle vara en dominant spelare för oss, säger Gandini i en intervju till Expressen.

Zlatan Ibrahimovic har gjort succé och visat vägen för sitt Milan under hösten. Svensken har mäktat med nio mål så här långt och ligger därmed på en delad tredje plats i skytteligan.

- Vi visste att han skulle vara en dominant spelare för oss, både på och utanför fotbollsplanen. Han ger oss bara det vi förväntade oss, säger Milans klubbdirektör Umberto Gandini i en intervju till Expressen och fortsätter:

- Zlatan har anpassat sig väldigt bra till Milan. Han har utmärkt sig både på och utanför fotbollsplan, precis som vi hade förväntat oss.

När Milan värvade den 28-årige svensken från Barcelona visste dem vad de fick.

- Vi visste att han var en utomordentlig spelare, vi visste att han var en utomordentligt karaktär. Och han har visat alla de här kvaliteterna för oss. Vi är så klart väldigt lyckliga över det.

Nu får snart Zlatan sällskap i anfallsleden av Sampdorias ”buse” Antonio Cassano och Gandini är inte nervös över att det ska skära sig mellan de två starka personligheterna.

- Om vi för diskussioner om en värvning är det för att vi tror att det kommer att fungera både rent tekniskt och personligt, utan några problem. Men det handlar inte bara om Ibrahimovic, utan Cassano måste samsas och jobba tillsammans med hela AC Milans lag. Vi har gått så här långt i samtalen med Sampdoria för vi tror att det kan fungera.

Publicerad 2010-12-21 kl 18:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons