Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Milanorapport inför scudettofesten: Inzaghi tillbaka?

Italien

Milans skadeproblem tar slut i triumfens ögonblick. Mot Bologna kan Allegri ha både Pato och Inzaghi tillbaka. Fotbollskanalen.se rapporterar från ett segervisst rödsvart Milano.

Filippo Inzaghi tränade under påsken. Och nu finns chansen att Milanikonen kan vara med i scudettofesten. Han var i full gång på Milanello och såg riktigt hungrig ut.

Det görs ingen hemlighet av att Pippo Inzaghis längtan tillbaka är grymt stor. Efter den tragiska skadan hemma mot Palermo 10 november har han kämpat för en comeback.

Pato har sagt att han inte vill missa scudettofesten. Och nu ser Milans superbrasse ut att bli spelklar till helgens partymatch mot Bologna. Då man hoppas att säkra sin 18:e titel.

Om Milan vinner mot Albin Ekdahls Bologna samtidigt som konkurrenterna tappar poäng - då kan festen börja.

ANNONS

Det har snackats om att Allegri inte skulle vara tillräckligt tuff. Men nu är kritikerna tystade. Den unga tränaren har återupprättat Milans heder.

Allegri hyllas av många efter att han skickligt har manövrerat ut konkurrenterna trots skadehelvetet. Nu ser Milantränaren ut att sitta ännu säkrare på sin post.

Zlatan kan tvingas sitta på läktaren och titta på när hans Milan säkrar segern. Svensken har varit lagets viktigaste spelare och ödets ironi kan hålla honom borta från festen.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-04-26 kl 13:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto