Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Milans nya svar om Ibrahimovic: "Kommer utforska tillsammans"

Serie A

Zlatan Ibrahimovic uppges vara aktuell för en roll i Milan.
Nu svarar Milan-presidenten Paolo Scaroni om svenskens framtid.
- När han är redo att acceptera möjligheten att återvända kommer vi att utforska det tillsammans, säger han enligt Football-Italia. 

3:56
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic, 41, avslutade tidigare i år sin karriär, och i dagsläget är det oklart vad han kommer att göra framöver. Nyligen syntes Ibrahimovic till på Milans träningsanläggning "Milanello", och enligt DAZN träffade svensken i samband med det Milans ägare Gerry Cardinale för diskussioner om en potentiell roll i Serie A-jätten.

Senare uppgav även Calciomercato att Milan-ägaren jobbar hårt på att få in Ibrahimovic i klubben, och att det skulle kunna bli en nyskapad roll som "team manager", nära huvudtränaren Stefano Pioli och A-laget. 

Nu uttalar sig Milans president Paolo Scaroni om Ibrahimovics framtid, och menar att det kan komma att bli en diskussion mellan parterna om en roll. 

Annons

- Zlatan var även på arenan i lördags. Han träffade Cardinale, hade ett möte med mig och sedan med Furlani (Giorgio, vd), säger han enligt Football-Italia och fortsätter:

- Han går nu igenom sitt sabbatsår. När han är redo att acceptera möjligheten att återvända kommer vi att utforska det tillsammans med honom. 

Ibrahimovic har, enligt Calciomercato, inte tagit ett beslut om sin framtid. 41-åringen uppges vara tålmodig, då han sägs vara angelägen om att först förstå hur klubbens nya struktur kommer låta honom hjälpa truppen samt vilka befogenheter han kommer tilldelas.

Ibrahimovic och Milans ägare väntas träffas på nytt i slutet av november alternativt i början av december för att diskutera ämnet vidare. Dialogen mellan parterna om en gemensam framtid beskrivs i nuläget som "positiv".

Annons

Milan är på andra plats med 18 poäng efter sju omgångar i Serie A. Inter, som toppar tabellen, har lika många poäng. 

Publicerad 2023-10-02 kl 20:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto