Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Milantränarens oväntade utspel: "Kan avgå imorgon"

Foto: Scanpix

Milan krossade PSV i kvalet till Champions League.

Sedan kom det oväntade utspelet från Massimiliano Allegri.

- Jag funderar på att avgå, sade tränaren.

Slutresultatet skrevs till 3-0 på San Siro, vilket innebär att Milan med lätthet navigerar förbi PSV Eindhoven och tar sig vidare till gruppspel i CL. Men den som trodde att klubbens manager skulle vara glad efteråt får tänka om – för det var en irriterad Massimiliano Allegri som mötte medierna efter slutsignalen.

Under de senaste veckorna har det spekulerats i att ett misslyckande på onsdagskvällen skulle kunna bli förödande för italienarens fortsättning inom "Rossoneri", och att Serie A-lagets ägare Silvio Berlusconi ska ha hotat med att sparka Allegri vid förlust.

- Jag är ganska förbannad ikväll och orsaken är vissa saker som skrivits i pressen, av folk som borde vara objektiva. Det finns för många som lägger sig i andra människors arbete och det gör mig uppriktigt sagt riktigt, riktigt arg, sade Allegri enligt Football Italia.

På frågan om hur han hanterat ryktena kring sin egen framtid gav italienaren ett minst sagt oväntat svar.

- Det har pågått i flera år vilket är alldeles för länge, så jag kanske avgår imorgon. Jag ska sova på saken.

Allegri förklarade sedan att han inte har några meningsskiljaktigheter med någon inom Milan, utan att han stör sig på de "besserwissrar" som betraktar klubben utifrån men ändå tror sig veta precis hur hela verksamheten bedrivs.

- Vissa gillar att skriva skit, så när jag läser deras "expertutlåtanden" om hur saker och tings ska skötas då tänker jag: "Absolut, kom och ta min plats, så får vi se hur bra ni klarar uppgiften", sade Allegri.

Senare under onsdagskvällen uttalade sig även Milans vicepresident Adriano Galliani och bedyrade då att hotet om uppsägning från Allegris sida bara ska betraktas som ett skämt.

Publicerad 2013-08-29 kl 00:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons