POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN
11å

Mourinho: Zlatan kommer vinna guldbollen

José Mourinho och Zlatan Ibrahimovic har hittat varandra. Snacket om Zlatans stora ego förstår inte Inters nye tränare.
- Han vet mycket väl att han är den bäste och när tiden är rätt kommer han att bevisa det och vinna Guldbollen, säger Mourinho.

Zlatan och José Mourinho verkar vara en drömkombo. Den karismatiske tränaren och den egensinnige anfallaren har hittat kemin. Zlatan har hyllat Mourinho och nu hyllar tränaren sin stjärna. - Jag har inte sett Zlatans knepiga ego som alla pratat om. Han vet mycket väl att han är den bäste och när tiden är rätt kommer han att bevisa det genom att vinna Guldbollen. För att göra det så måste han spela på det sätt som Inter vill i framtiden, säger Mourinho.

Världen har saknat fotbollens mest välsmorda munläder. Citatmaskinen José Mourinho visar gång på gång varför han är journalisternas våta dröm. Förutom att hylla Zlatan berättar han varför han inte tror att han är bäst i världen, samtidigt som han förklarar att ingen är bättre än vad han är.
- När jag kom till London var allt jag sa att jag är en normal tränare som leder ett speciellt lag. Helt plötsligt blev jag "The Special One".
- Jag tycker inte att jag är den bästa tränaren i världen, men jag tror inte heller att det finns någon som är bättre än vad jag är, säger Mourinho.

Publicerad 2008-09-20 kl 14:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå