POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN
2d

Mourinhos förklaring till Sanchez United-sejour: "En ledsen man"

Foto: Bildbyrån.

Ett och ett halvt misslyckat år - sedan utlåning. 
José Mourinho gör ett försök att föklara Alexis Sanchez tid i Manchester United. 
- En ledsen man, säger han till The Telegraph. 

Alexis Sanchez sejour i Manchester United kan möjligen liknas vid ett mysterium. Anfallsstjärnan skördade stora framgångar i Arsenal, men lyckades inte nå liknande höjder under ett och ett halvt år i Manchester United, vilket ledde till att han inför den här säsongen blev utlånad till italienska storklubben Inter för spel i Serie A.

José Mourinho ledde Manchester United under Sanchez första år i klubben, men har inte en direkt förklaring till varför chilenaren inte lyckades i Manchester. 

- Sanchez... Jag känner att han inte var en lycklig man. Jag tycker att det är så med alla jobb, att när du inte är lycklig, så är det svårt att prestera på högsta nivå. Kanske har jag fel. Kanske var det jag som inte var kapabel att få ut det bästa av honom, säger han till engelska tidningen The Telegraph och fortsätter:

- Ibland har du kapaciteten som tränare att få ut det bästa av spelarna och ibland är du inte lika framgångsrik i det. Men sanningen är att jag hela tiden kände att Sanchez var en ledsen man. I Italien kan han förhoppningsvis komma tillbaka från det. Jag önskar alltid alla spelare lycka. 

Sanchez uttalade sig under torsdagen om utlåningen till Inter och sa då bland annat så här:

- Jag kan känna viljan här att uppnå något. Det är därför jag är här och det är därför Romelu är här. Kommer det att gå? Vi har mer att säga om det i slutet av säsongen, sa han enligt ESPN. 

Publicerad 2019-09-13 kl 20:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå