Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Napoli-presidenten: "Vi ska försöka förnya oss"

Foto: Scanpix

Rafa Benitez meddelade nyligen på en presskonferens att han lämnar Napoli efter säsongen och president Aurelio De Laurentiis som närvarande samtidigt som den spanska tränaren tackade spanjoren för sin tid i klubben.

Nyligen höll Rafa Benitez presskonferens tillsammans med president Aurelio De Laurentiis och den spanska tränaren meddelade inte helt oväntat att han lämnar klubben efter säsongen.Den främsta anledningen till att Benitez lämnar Napoli är av familjeskäl.

President De Laurentiis tackade Benitez för hans tid i klubben.

-Redan första gången jag träffade Rafa så vann han över mig med sin internationella approach. Han gav mig de garantier jag sökte. Jag vill tacka Rafa för den här perioden, sa De Laurentiis enligt Gazzetta dello Sport.

Napoli-presidenten fick även frågan hur man nu ska ta sig vidare.

-Vi kommer nu försöka förnya oss. Mitt mål är att internationalisera Napoli och för att göra det behöver vi inte vinna ligan.

-Vi omsätter en tredjedel av vad Juventus, Milan eller Borussia Dortmund gör och vi kan inte betala lika höga löner till spelarna, sa presidenten.

De Laurentiis meddelade att man snart ska presentera ett projekt över en ny arena och var även snabb på att påpeka att man är näst bäst efter Juventus.

-Snart kommer vi presentera vårt projekt till en nya arena, vilket är viktigt för framtiden. Tack vare Benitez är vi under det senaste två åren det enda italienska lag förutom Juventus som har vunnit två titlar, det är värt att ha i åtanke, sa Napoli-presidenten.

Enligt italiensk media tros Sampdorias tränare Sinisa Mihajlovic ta över efter Rafa Benitez

Publicerad 2015-05-28 kl 20:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons