Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Nedved bekräftar: "Barca vill ha Pogba"

Paul Pogba är fortsatt rykternas man. Nu är även Barcelona ute efter Juventus guldklimp.
- Vi vet att Barcelona och andra stora klubbar vill ha honom, säger Juventus styrelsemedlem Pavel Nedved till El Mundo Deportivo enligt goal.com.

Sedan Paul Pogba,22, kom till Juventus på fri transfer från Manchester United 2012 har hans fina prestationer på plan gjort att hans värde stigit rejält. För att få Juventus-stjärnan i sommar får den eventuella köparen öppna plånbocken rejält då Pogba inte sällan sammanlänkas med en prislapp på upp emot 100 miljoner euro.

Det är i huvudsak Real Madrid och Paris Saint-Germain som pekats ut som en ny potentiell klubbadress för den 22-årige fransmannen. Sedan ett tag tillbaka har det dock ryktas om att även FC Barcelona gett sig in i jakten på Pogbas underskrift. Något Pavel Nedved nu bekträftar.

- Vi vet att Barcelona och andra stora klubbar vill ha honom, men han har kontrakt med oss, säger Juventus-legendaren till El Mundo Deportivo enligt goal.com.

För tillfället är Pogba borta ur spel efter att ha skadat sig i returmötet mot Borussia Dortmund i Champions League-åttondelen. Han förväntas vara tillbaka i början av maj.

- Vi förlorar mycket när han inte är med då han har stora kvaliteér, men resten av laget vet vad de måste göra för att ersätta honom, säger Nedved.

Pogba har kontrakt med Juventus fram till 2019 vilket är ytterligare en faktor som bidrar till att trissa upp fransmannens prislapp.

Publicerad 2015-04-02 kl 09:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons