Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Nytt superkontrakt på gång - Zlatan blir bäst betald

Karusellen kring Zlatans vara eller icke vara i Inter snurrar vidare. Mourinho vill sälja honom medan Moratti vill göra honom bäst betald i hela serie A.

Igår rapporterades det att Jose Mourinho bett Massimo Moratti om att sälja Zlatan Ibrahimovic eftersom han inte ingick i portugisens planer. Nu kommer uppgifter som tyder på att så kommer det inte bli. Med en ny lön på cirka 111 miljoner om året är det nog inte många klubbar som skulle ta sig råd att köpa honom.

Det är svårt att veta vem man ska tro på i silly season-tider. Det ena ryktet avlöser det andra och ibland motsäger de varandra. Igår kom det uppgifter om att Jose Mourinho, som alltså ännu inte bekräftats som ny manager för Inter, bett Interpresidenten Moratti om att han skulle sälja Zlatan, då han inte såg svensken som en del i hans Inter-bygge.

Skulle dagens uppgifter i La Gazzetta dello Sport stämma, tyder det på att Mourinho nog får vänja sig vid att ha den svenske superstjärnan i laget ett tag framöver. Massimo Moratti ska nämligen ha erbjudit Zlatan ett kontrakt som skulle ge honom drygt 111 miljoner kronor om året fram till 2013 - över två miljoner i veckan.

Med en sådan årslön är det knappast troligt att någon klubb skulle känna sig manad att köpa Zlatan och matcha hans löneanspråk. Såvida han inte kan tänka sig att gå ner i lön för att få byta klubb om det tillträder en manager som bett om att han ska säljas.

Publicerad 2008-06-01 kl 20:41
Annons
Annons
Annons