POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
2v

Officiellt: Kulusevski läkarundersöks av Juventus - väntas bli klar inom kort

Foto: Bildbyrån/TT/Twitter

Dejan Kulusevski går av allt att döma till Juventus.
Den italienska storklubben bekräftar att han har genomgår läkarundersökningen.

Dejan Kulusevski blev inför denna säsong utlånad från Atalanta till Parma. I den nya tillvaron har det blivit stor succé, något som under hösten har undgått få. 19-åringen blev dessutom framröstad till månadens spelare i december i Serie A och under hösten noterades svensken för fyra mål och sju assist i ett Parma som ligger sjua i Serie A.

De senaste månaderna har idel storlag uppgetts vara intresserade av svensken, där det framförallt rapporterats om intresse från Inter. Men efter jul kom uppgifter om att Serie A-mästarna Juventus var "väldigt nära" att värva Kulusevski och på nyårsafton prydde svensken de flesta förstasidorna i italienska tidningar.

Nu är affären snart i hamn, då klubben meddelar att Kulusevski genomgår läkarundersökningen hos "Den gamla damen". Affären kommer enligt italienska medier att uppgå till en summa av 35 miljoner euro, cirka 367 miljoner kronor. Den summan ska även kunna stiga till 44 miljoner euro, cirka 460 miljoner kronor, om ett antal klausuler uppfylls.

Serie A går att ses på C More, mer information här.

Publicerad 2020-01-02 kl 10:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå