POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Officiellt: Milan plockar in Arsenals vd

Foto: Bildbyrån.

Milan värvar en ny vd från Arsenal.
Ivan Gazidis ansluter 1 december till Serie A-klubben. 

Ivan Gazidis tog i november 2008 över som ny vd i Arsenal, men spekulerades nyligen vara på väg bort från klubben efter snart tio på posten. Milans nye ägare - den amerikanska hedgefonden Elliot Management - och presidenten Paolo Scaroni höll Gazidis som sitt förstaval för att ta över samma roll i Serie A-klubben. 

I dag blev det till slut klart. Milan meddelade, via sitt Twitter-konto, att Gazidis ansluter till Milan och tillträder som ny vd i klubben från och med den 1 december i år. Gazidis arbetar inom Arsenals verksamhet fram till den sista oktober. 

- Under de senaste tio åren har jag haft privilegiet att ägna mig åt den här stora klubben. Arsenal går in i ett nytt kapitel och jag har gjort allt jag kan för att säkerställa att klubben är i en bra situation för att ta sig an den utmaningen. Det inkluderar faciliteter i världsklass och enastående ledare inom varje sektion som bär klubbens värderingar, där även Unai Emery, Raul Sanllehi och Vinai Venkatesham ingår, säger Gazidis till Arsenals hemsida. 

Arsenal meddelade i sin tur att Raul Sanllehi blir ny sportdirektör i klubben, medan Vinai Venkatesham, som tidigare var kommersiell chef, får en ny, mer administrativ direktörsroll i klubben "managing director". De ersätter för stunden Gazidis roll i klubben. 

Publicerad 2018-09-18 kl 12:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå