Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Officielt: Thohir ny president i Inter

För en dryg månad sedan köpte International Sports Capital och den indonesiske magnaten Erick Thohir upp majoriteten av Inter och nu står det klart att Thohir blir president i klubben och att Massimo Moratti blir hederspresident.

Gazzetta dello sport skriver att Inter har meddelat att det nu är officiellt att Erick Thohir tar över som president i Inter. Klubben rapporterar också att Massimo Moratti blir hederspresident och att hans son Angelo blir vice-president.

Moratti var belåten när han efteråt träffade italiensk media:
-Jag är mycket nöjd att vi har kunnat hitta nya ägare till denna ärorika klubb. Jag är övertygad att de är bättre preparerade att fortsätta att ge våran älskade klubb nya framgångar. Personligen är jag hedrad att ha få varit president för Inter så pass länge.

Erick Thohir var mycket stolt och glad att få ta över den italienska klubben:
-Det här är verkligen en speciell dag för mig. Inter har en fantastisk historia och har starka ambitioner till att nå framgång. Våran övertygelse ska gå genom våran passion, den ska bana väg för att nå nya och viktiga framgångar. Forza Inter.

Inters nykomponerade styrelse består av åtta medlemmar: Erick Thohir, Rosan Roeslani, Handy Soetedjo, Thomas Shreve, Angelomario Moratti, Rinaldo Ghelfi och Alberto Manzonetto

Publicerad 2013-11-15 kl 15:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons