Olsen höll nollan - Roma vidare i cupen efter överkörning

Serie A

Robin Olsens Roma är vidare i Coppa Italia.
Detta efter att svensken höll nollan i kvällens 4-0-seger.

Svenske landslagsmålvaktens Robin Olsens Roma tog i kväll emot Virtus Entella hemma på Stadio Olimpico i italienska cupen, Coppa Italia. Det blev en munsbit för det italienska huvudstadslaget som enkelt tog sig vidare till kvartsfinal i turneringen.

Roma tog ledningen redan i den första minuten genom tjeckiske anfallaren Patrik Schick och utökade strax före halvtid till 2-0, den här gången genom Ivan Marcano. I andra halvlek fullbordade laget utklassningen till 3-0 och 4-0. Schick fick göra sitt andra mål för kvällen, samtidigt som även Javier Pastore hamnade i målprotokollet.

Robin Olsen fick i sin tur hålla nollan och efteråt glädjas åt en enkel seger och avancemang till kvartsfinal i den italienska cupen. Till helgen väntar omstart i ligan med spel mot Torino på hemmaplan i Serie A.

Publicerad 2019-01-14 kl 22:58