Olsens Cagliari utslaget i cupen – Lukaku målskytt efter 20 sekunder

Serie A

Robin Olsens Cagliari är utslaget ur den italienska cupen.
Inter var numret för stora under tisdagen och vann matchen med klara 4-1 – i en match där Romelu Lukaku nätade redan efter 20 sekunders spel.

Tisdagskvällen i Italien bjöd på åttondelsfinal i den italienska cupen mellan Inter och Cagliari. Och bortalaget – med Robin Olsen mellan stolparna – fick en mardrömsstart på matchen. Romelu Lukaku gav Inter ledningen redan efter 20 sekunder, belgaren snappade upp en svag hemåtpass och kunde överlista den svenske landslagsmålvakten.

I mitten på den andra halvleken stötte sedan Borja Valero in 2-0 för Inter innan Lukaku i början av andra gjorde sitt andra mål för kvällen – även det från nära håll.

Cagliari fick lite kontakt när Christian Oliva reducerade med en riktig smällkaramell med 20 minuter från slutet, men när tio minuter återstod av matchen punkterade Inters Andre Ranocchia mötet genom att nicka in 4-1.

Inter avancerar därmed till kvartsfinal.

Publicerad 2020-01-14 kl 22:47