Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Palermotränare: ”Milan är bättre utan Zlatan”

Ingen Zlatan i Milan i matchen mot Palermo. Då blir tränare Serse Cosmi mer oroad.
- Jag har hört att Milan skulle vara bättre utan Zlatan.

Milan bättre utan Zlatan. Det sa Palermotränaren Cosmi inför kvällens match. På presskonferensen innan fajten på Renzo Barbera var han ändå nöjd med svenskens avstängning. Men varnade för ersättarna.

- Jag har hört att Milan skulle vara bättre utan Zlatan. Men jag är glad att han inte spelar mot oss i kväll. Han kommer att ersättas av killar som kommer att försöka ta chansen och stiga fram när han är borta, sa Cosmi.

Palermo får tillbaka Hernandes och Pinilla. Det hoppas Cosmi ska få fart på lagets anfallsspel. Hemma på Sicilien brukar de rosaklädda har lätt för Milanesarna. Och man har en revansch att utkräva efter 1-3 på San siro 10 november.

- Vi har fått tillbaka de båda spelarna och det kommer att lyfta vårt anfallsspel. Jag har sagt tidigare att vårt glas är halvfullt nu, sa Cosmi och skrattade.

Inga taktiska hemligheter avslöjades. Palermos nya tränare vill hålla allt hemligt så länge som möjligt. Om han skulle lyckas fälla Milan vore det en snabb trofé som Palermotränare.

- Jag säger inget om hur vi kommer att lira i kväll. Det skulle bara ge serieledarna Milan en fördel mot oss i kväll. Vi låter det vara en överraskning, sa Cosmi.

I ett vårvarmt Palermo hoppas han att publiken kommer att strömma till mot Milan. Laget behöver allt stöttning man kan få.

- Det är min förhoppning att vi får ett varmt stöd av fansen i kväll. Det är min andra match här på Barbera och såklart spännande, avslutade Cosmi.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-03-19 kl 19:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons