Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Parma kan ha gjort sin sista Serie A-match

Foto: Scanpix

Matchen mot Roma kan ha varit Parmas sista.

Klassiska laget Parma kan ha gjort sin sista Serie A-match.
Konkursen kommer allt närmare och enligt rapporter från Italien har klubbens bankkonton tömts.

Som Fotbollskanalen har rapporterat har Parma stått på ruinens brant under en längre tid. Nu verkar hoppet ha slocknat för den klassiska italienska klubben. Enligt Parma TV och Gazetta dello Sport har ägaren Giampietro Manentis företag tömt sina bankkonton i torsdags. Tidigare har Manenti lovat att nya pengar skulle komma in i klubben men ännu har pengarna inte synts till. De båda italienska medierna hävdar också att ägaren inte setts i Parma och inte svarar i sin telefon.

Spelarna har fått lida av den ekonomiska krisen med uteblivna löner. I morgon, söndag, skulle laget ha mött Udinese. Men matchen har ställts in på grund av att klubben inte hade råd att betala för arrangemanget.

Den 15 februari fick Parma med sig 0-0 borta mot Roma. Det kan ha varit klubbens sista Serie A-match.

Ingen officiell bekräftelse har kommit om klubbens eventuella konkurs men ligaförbundet har släppt ett uttalande där man förklarar vad som händer om klubben möter det ödet. Resultaten i de matcher som redan har spelats kommer att stå fast och i de återstående matcherna på säsongen kommer Parma att tillskrivas en 3-0-förlust.

Publicerad 2015-02-21 kl 22:50

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER