POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
5v

Parma-tränaren: "Han är den första att inte vara nöjd med sin insats - men han är väldigt talangfull"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Dejan Kulusevskis Parma föll mot Juventus i Turin. 
Det var inte jättetalangens bästa match den här säsongen.
- Jag är säker på att han är den första att inte vara nöjd med sin insats, precis som ingen är eftersom att vi förlorade, säger Parma-tränaren Roberto D'Aversa till Sky Sport Italia. 

Dejan Kulusevski blev under söndagen överglänst av Cristiano Ronaldo på Juventus Stadium i Turin. Kulusevski ställdes för första gången sedan övergången till Juventus från Atalanta mot sin nya klubb, då han över resten av säsongen är utlånad till Parma, men hade inte sin bästa dag på jobbet, då det blev förlust med 2-1 efter två mål av Cristiano Ronaldo. 

Parma-tränaren Roberto D'Aversa tror inte att Kulusevski, precis som övriga spelare i Parma, är nöjd med matchen. 

- Dejan Kulusevski är väldigt ung och jag tycker inte om att lägga över för mycket ansvar på honom. Jag är säker på att han är den första att inte vara nöjd med sin insats, precis som ingen är eftersom att vi förlorade, säger han till Sky Sport Italia och slår fast att svensken är en stor talang: 

- Jag kan, utifrån tekniska termer, garantera att Kulusevski är en väldigt talangfull spelare. Han springer i genomsnitt 12-13 kilometer per match, har gjort fem mål och levererat assist.

D'Aversa vill se Kulusevski njuta av fotbollen framöver. 

- Han är ung och i senaste matcherna har han försökt att spelat för frenetiskt, precis som att han skulle bevisa vilken transfersumma han är värd, men han behöver göra det som han alltid gör, det vill säga att njuta av fotbollen, säger han. 

Kulusevski är den här säsongen noterad för fyra mål och sju assist på 19 matcher i Serie A. Senast svensken blev målskytt var den 14 december mot Napoli i ligaspelet. 

Publicerad 2020-01-19 kl 23:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå