Pato och Vucinic ägde i Beckhams debut

Italien

Det var tänkt att han skulle börja på bänken men David Beckham kastades in i hetluften direkt. Men det var lagkamraten Alexandre Pato som var Milans stjärna i 2-2-mötet med Roma.

David Beckham startade till höger på mittfältet när Milan spelade 2-2 borta mot Roma. Men matchens stjärnor var Romas Mirko Vucinic och Alexandre Pato med två mål var.

Mirko Vucinic gav Roma 1-0 och nickade in 2-2 efter 72 minuter.

Milan vände 0-1 till 2-1 på bara några minuter i inledningen av andra halvlek efter en mäktig show av Pato.

Först slog 19-årige Pato in 1-1 från nära håll efter 48 minuter - efter ett inspel från Kaka och slappt försvarsspel från Roma. Bara fem minuter senare kom Pato loss från Mexes till vänster i straffområdet och lyfte iskallt in bollen över Doni ur trängt läge. Ett oerhört tjusigt mål.

Roma hade 1-0 efter 22 minuter sedan Mirko Vucinic placerat in bollen från nära håll efter passivt försvarsarbete från Jankulovski och Favalli.

Beckham var relativt osynlig men slet på bra i andra halvlek. Han hade ett underbart tillfälle redan efter fem minuter då Milan hade ett frisparksläge strax utanför straffområdet. Men Ronaldinho tog frisparken...och sköt rakt i muren. Han byttes ut med några minuter kvar.

ROMA: Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Brighi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Baptista.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Seedorf; Kakà, Ronaldinho; Pato.