Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Perotta kräver klubbens stöd: "Allvarliga problem inom Roma"

Simone Perotta vittnar om ”allvarliga problem” inom Roma.
- Det skulle hjälpa om vi hade en klubb bakom oss, säger han.

Förlusten mot Napoli på lördagskvällen var den andra i raden under Serie A-spelet. Perotta anser att gästerna vann välförtjänt. Men enligt Romamittfältaren berodde det mycket på bristande vilja och engagemang – i hans eget lag.

- Jag tror att alla vet om att vi har problem. Vi befinner oss i en segdragen situation som har tärt på oss under en tid, säger Perotta och syftar på processen med att huvudstadsklubben ska byta ägare.

- Det är egentligen inte huvudsaken, men jag kan inte förneka att det i vissa svåra lägen, som nu, hade varit skönt med en klubb bakom sig.

Han vill inte närmare precisera exakt vad som felat inom truppen den här säsongen, men mycket har följt med från urladdningen i fjol, då Roma var på vippen att lyckas klå Inter i Scudetto-striden.

- Det tog något ifrån oss, när det gäller attityd. Och den här senaste förlusten innebär att vi kan glömma ligatiteln. Nu får vi inrikta oss på att komma topp fyra och nå Champions League, säger Perotta.

Inför onsdagens åttondelsfinal i Champions League varnar Perotta för svårigheter i anfallsspelet. Han anser att Romas strikers blir allt för isolerade och utan hjälp där längst fram i banan.
- Det måste vi se över noga, säger Perotta.

Publicerad 2011-02-13 kl 12:52

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER