Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
1v

Polisen begär att få ta del av Ronaldos DNA

Foto: Bildbyrån.

DNA har hittats på Kathryn Mayorgas klänning.
Nu vill polisen i Las Vegas matcha det mot våldtäktsmisstänkte Cristiano Ronaldo.
Det skriver Wall Street Journal.

Juventus-stjärnan Cristiano Ronaldo är misstänkt för att ha 2009 ha våldtagit Kathryn Mayorga på ett hotell i Las Vegas. Mayorga trädde fram i tidningen Der Spiegel och berättade om kvällen då hon hävdar att portugisen våldtog henne. Cristiano Ronaldo själv har hela tiden förnekat anklagelserna.

- Mina advokater är självsäkra och det är såklart jag också. Det viktigaste är att jag njuter av fotbollen och av livet. Jag har människor som hjälper mig att ta hand om resten. Sanningen kommer alltid först, sa Ronaldo i slutet av oktober.

Polisutredningen har åter öppnats och på torsdagen rapporterar tidningen The Wall Street Journal att polisen begärt att få ta del av Ronaldos DNA för att kunna matcha det mot DNA man hittat på Mayorgas klänning som hon hade på sig den aktuella kvällen.

Ronaldo ska enligt Der Spiegel ha betalat kvinnan 375 000 dollar för hennes tystnad. Samma tidning har också kunnat visa på dokument där Ronaldo i samtal med sina advokater ska ha erkänt att kvinnan sa ”nej” och ”stopp”. Citat som sedan ska ha tagits bort i en senare version.

- Jag har haft allvarliga sammanbrott och gång på gång klandrat våldtäkten för det. Jag skyller på honom, men jag skyller även på mig själv eftersom att jag skrev på det där avtalet, berättade Mayorga i intervju med Der Spiegel i höstas.

Publicerad 2019-01-10 kl 20:48
Annons
Annons
Annons