Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Protesten från 300 ultras - Milans spelare fick inte åka hem

Milans fans är rasande över den sportsliga kräftgången. På lördagskvällen belägrades ett område utanför San Siro – och 300 ultras konfronterade klubbens spelare.

Det var efter 1-1 mot Genoa och ännu ett poängtapp i Serie A som frustrationen rann över på sina håll. Milan hade bjudit på en svag uppvisning och trots ett rött kort hos motståndarna lyckades "Rossoneri" inte koppla greppet om matchen. Att Mario Balotelli brände en straff gjorde knappast situationen bättre.

Det hela fick till följd att en grupp supportrar, rent bokstavligt, vägrade att låta A-laget komma undan kritik när slutsignalen ljudit. Ett stort antal personer blockerade spelarnas vanliga utgång och samlades för att sjunga ramsor med kritik mot det egna laget. Ingen tilläts passera för att resa hem.

Budskapet gick inte att ta miste på. Fansen vill se en större kämpaglöd från Milan, och först när ikonerna Kaka och Christian Abbiati eskorterats ut till ultrasgruppernas ledare av polis för ett samtal lugnade den upptrissade stämningen ned sig.

Publicerad 2013-11-24 kl 10:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons