Quaison besegrade Totti och Roma - Jansson hoppade in för Torino

Serie A

Palermo besegrade Roma med 2-1 på bortaplan. Robin Quaison spelade hela matchen.

Robin Quaison gjorde sin åttonde Serie A-match från start när Palermo spelade borta mot Roma. Och det blev en lyckad kväll för den förre AIK-mittfältaren.

Franco Vazguez gav Palermo ledningen med 1-0 efter en straff. Resultatet såg att stå sig matchen ut, men i den 85:e minuten spelade Naninggolan fram till Francesco Totti som gjorde 1-1. Tungt för Palermo. Men bortalaget gav inte upp.

I den 95:e minuten avgjorde Andrea Belotti och Palermo åkte hem med tre poäng. Robin Quaison spelade hela matchen och hade en bra chans i den 62:a minuten att göra 2-0 efter ett skott utanför straffområdet, men bollen ville inte in.

Palermo slutade elva i Serie A.

Torino slutade nia i ligan efter att ha besegrat Cesena med 5-0, och Pontus Jansson fick hoppa in i den 81:a minuten när det stod 5-0.

Cagliari besegrade Udinese med 4-3 men varken Albin Ekdal eller Melker Hallberg var med. Cagliari hade inget att spela för eftersom man redan åkt ur och Hallberg har dragits med en skada. Udinese slutade på 16:e plats.
Publicerad 2015-05-31 kl 23:50