Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Quaison: "Jag drömmer om att starta"

Foto: Zimbio.com

Robin Quaison har ännu inte fått chansen från start för Palermo efter flytten från AIK. 21-åringen har bara fått totalt 38 minuter, men han drömmer om mer.
- Jag drömmer om den dagen då tränaren säger att han kommer spela mig från start, säger Quaison till Corriere dello Sport enligt sajten SoloCalcio.se.

Robin Quaison lämnade allsvenskan och AIK för Serie A och Palermo. Men det har blivit sparsamt med speltid för 21-åringen efter flytten. Hittills har det blivit 38 minuter utspridda över fem inhopp.
- Jag får lite speltid, vilket betyder att jag måste jobba maximalt. Jag drömmer om den dagen då tränaren säger att han kommer spela mig från start, säger Quison i en intervju med Corriere dello Sport, som sajten SoloCalcio.se översatt.

Den förre AIK:aren kommenterade även jämförelserna som gjorts om honom och Xavi.
- I Sverige ansågs jag vara en yttermittfältare eller central mittfältare. Iachini ser mig även som en släpande anfallare och jag tycker även om att spela som trequartista. Nya Xavi? Jag vet inte riktigt vart det kommer ifrån…typiskt journalister, säger Quaison enligt SoloCalcio.se.

Publicerad 2014-11-08 kl 13:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons