Quaison med klassmål - Palermo vände tvåmålsunderläge till seger

Serie A

Robin Quaison gjorde ett klassmål när Palermo lämnade jumboplatsen i Serie A. Det sicilianska laget vände ett 3-1-underläge till seger och gjorde avgörande 4-3 i den 90:e minuten.

Palermo har inte haft mycket att jubla över den här Serie A-hösten. Inför mötet med Genoa på bortaplan hade svensklaget, med Oscar Hiljemark och Robin Quaison, bara tagit en seger och var jumbo med sex poäng. Men kanske vänder det nu. Palermo stod för en imponerande upphämtning och vände 3-1 till 4-3.

Genoa tog ledningen tidigt i matchen. Men i den 42:a minuten kvitterade Robin Quaison med sitt andra ligamål för säsongen. Svensken fick bollen utanför straffområdet och fintade sig igenom försvaret innan han placerade in kvitteringen till 1-1.

I mitten på den andra halvleken gick Genoa ifrån till en 3-1-ledning. Men jumbon gav inte upp. Reduceringen till 3-2 kom i den 69:e minuten genom Edoardo Goldaniga. Det såg dock ut att inte räcka till för Palermo. Men med två minuter kvar kom kvitteringen från Andrea Rispoli.

Av bara farten kom också fullbordandet av den otroliga vändningen från Palermo. Gästerna kontrade snabbt i den 90:e minuten och inhopparen Aleksandar Trajkovski sköt ett lågt skott som gick in vid stolproten.

En fantastisk vändning från Palermos sida som gör att laget lämnar jumboplatsen och nu har kontakt uppåt i tabellen.

Oscar Hiljemark byttes in för Palermo i den 74:e minuten.