Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Raiola: ”Jag har inte sagt att Ibra bara skulle stanna två år”

Zlatans agent Mino Raiola dementerar påståendet att Zlatan inte kommer fullfölja sitt kontrakt med Milan. Svensken kommer att stanna.
- Har aldrig sagt att Zlatan bara skulle stanna två år, säger agenten.

Mino Raiola fick gå ut och kväva spekulationerna kring att Zlatan skulle vilja lämna Milan innan kontraktet är över. I Milano är Ibrahimovic framtid en av de absolut hetaste fotbollssnackisarna och de rödsvarta fansen är livrädda att förlora sin älskling.

- Jag har aldrig sagt att Zlatan bara skulle stanna två år i Milan, utan jag är helt säker på att han kommer att fullfölja hela kontraktet med klubben, sa Mino Raiola.

Ibras många klubbyten i karriären har varit en rejäl dos tändvätska för spekulationerna, samtidigt som många helt tillskriver honom äran för Milans fina säsong. För alla de som brinner för AC Milan så symboliserar Zlatan hoppet om en ny klubbikon som troget finns kvar i med och motgång.

Raiolas utspel hade säkert en snabbt avkylande effekt, många Milanfans att pusta ut, i alla fall tillfälligt.

- Vad jag menade var att Ibrahimovic kanske inte kommer att förlänga och spela fler år i Milano när hans kontrakt är slut. Att han då kanske väljer något annat, men vi får se, sa Raiola.

Enligt Ibras omtalade agent så trivs supersvensken alldeles utmärkt i den italienska storklubben, och att han till och med kan tänka sig att avsluta sin framgångsrika karriär där.

- Jag vet att Zlatan är fast besluten vid att spela i Milan fram till slutet av hans karriär, och att det inte finns några planer på att flytta, detta är en bra klubb och han trivs, förtydligade den karismatiska spelaragenten.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-03-07 kl 17:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons