Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Raiola rasar efter Cruyffs kritik mot Zlatan: ”Han ska bara hålla käften”

Johan Cruyffs kritik mot Zlatan är något svenskens agent rasar över:
- Varför valde de att kontraktera honom om han nu inte passade in, säger Raiola i en intervju till SPORT-Expressen.

Johan Cruyff hyllade värvningen av Zlatan Ibrahimovic när svensken valde att skriva på för Barcelona. Men under Fotbollsgalan gav Johan Cruyff skarp kritik mot Zlatans förmåga att anpassa sig till Barcelona och Barcelonas spel. Något som får Zlatans agent Mino Raiola att rasa.

- Cruyff kan dra åt helvete. Han ska bara hålla käften. Han är en "nobody". När han talar framför Barcelonas pampar reser sig folk upp och går, säger Raiola till SPORT-Expressen och fortsätter:

- Han är på väg att bli senil och hade inte mod att göra någonting vettigt av sin tränarkarriär. Han vet inte hur man ska träna ett fotbollslag på ett modernt sätt.
Legendaren Cruyff har kritiserat svensken vid flera tillfällen och under en presskonferens i samband med Fotbollsgalan sågade han Zlatan. Han har också kritiserat honom vid flera tillfällen.

- Det är väldigt speciellt att spela i en klubb som Barcelona. Sättet människorna är på är helt annorlunda än i resten av Spanien. De har sina egenheter som du måste anpassa dig till. Det är en mycket svår kultur. Han har visat var han hör hemma. Det är i Italien som han passar bäst, säger Cruyff på presskonferensen.

Något som Raiola inte håller med om.

- Jag tycker att Cruyff och Guardiola kan åka till ett mentalsjukhus tillsammans, hålla käften, sitta där och spela kort tillsammans. De skulle göra fotbollen och Barcelona en stor tjänst och varför berättade Cruyff inte att Zlatan inte skulle passa in i spansk fotboll innan man köpte honom då? Han sa ju att han var så god vän med både Joan Laporta och Pep Guardiola. Det stämmer inte alls.

Publicerad 2010-11-16 kl 13:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons