Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Raiolas luring: "Så slog Milan Barcelona och fick både Zlatan och Robinho"

I somras flyttade både Zlatan Ibrahimovic och Robinho till Milan. Enligt agenten Mino Raiola låg en riktig luring bakom värvningarna.
- Vi lyckades besegra Barcelona, säger han till Mediaset.

Svensken och brassen var båda deltagare i det förra transferfönstrets hetaste övergångsspel. Först plockade Milan in ”Ibra” innan Robinho några veckor senare gjorde honom sällskap i Serie A. Mino Raiola är mycket nöjd med affärerna och berättar att en rad omständigheter låg bakom möjligheten att sammanföra stjärnorna.

- Jag tog Mario Balotelli till Manchester City och där stötte jag plötsligt på Robinho, säger Raiola.
- Han sade åt mig att han gärna ville lämna den engelska klubben.

Först ska tanken ha varit att fylla Barcelonas tomrum efter Ibrahimovic med just brassen, men sedan tänkte Raiola om.

- Robinho sade att om jag tog Ibrahimovic till City kunde han själv gå motsatt väg. Men jag manade åt honom att bara ta det lugnt, säger Raiola.

- Sedan gjorde jag klart allt med Zlatan och sade omedelbart till Adriano Galliani (Milans vicepresident) att vi var tvungna att åka till England direkt. På så vis slog vi Barcelona och fick fatt i Robinho. Det var så det gick till när både han och Ibrahimovic hamnade i klubben.

Ännu har dock inte jättetransfern burit avsedd frukt. Visserligen är Ibrahimovic självskriven i Milans startelvva, men Robinho har för det mesta fått nöja sig med sporadiska inhopp och gjort enstaka hela matcher under hösten.

Publicerad 2010-11-05 kl 16:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons